behandlingar

Här får du en helhetsupplevelse bara för dig själv, i en avslappnande miljö för både kropp och själ.

INDISK HUVUDMASSAGE

Indisk huvudmassage är en effektfull och mjuk behandling som stärker håret och stimulerar hårsäckarna med ökad blodcirkulation och näringstillförsel. Håret får bättre kvalitet, glans volym och tillväxt. Massagen är mycket välgörande vid stress, sömnsvårigheter och spännigar i huvud, nacke och axlar. 
Massagen med rötter i en flera tusen år gammal indisk tradition, görs sittande med kläderna på, i torrt hår eller med eteriska och vegetabiliska oljor. Genom att olika akupunkturpunkter masseras , stimuleras kroppens egen förmåga till läkning. Du väljer att enbart göra huvudmassagen eller den längre varianten "Champissage" som förutom huvud och nacke, omfattar axlar, skuldror och armar.  Du kan också lägga till ansiktet. Kombinera med klippning, se "Energiklippning nedan,  naturlig hårfärg eller hårkur.
 Massagen balanserar  energiflödet i kroppen och en känsla av lugn, stillhet och ro infinner sig. En obeskrivlig känsla!
 Läs mer på
www.champissageinternational.com


Indisk huvudmassage (ca.30 min)  380 kr
Champissage (ca.45 min)   470 kr
Champissage (med ansiktet)  500 kr

energiklippning

Först görs en Indisk Huvudmassage som sätter igång cirkulationen och energierna i hela kroppen. Man blir avslappnad och i det tillståndet klipps håret utifrån hårets egna förutsättningar. De flesta upplever skillnaden mycket påtagligt. En känsla av lätthet och balans, som om allt stämmer! Klippningen görs utan spegel, för att man ska kunna slappna av ordentligt. En energiklippning utgår från känslan. Det är viktigt att en klippning känns bra, och att den passar hårets naturliga fall och egenskaper. Det sitter mycket styrka i håret, som vi ska behålla, därför tunnas inte håret ut eller klipps sönder med kniv. I en energiklippning går allt ihop i ett speciellt system, för att man ska kunna tillgodogöra sig så mycket energi som möjligt. Målet är att frisyren ska fungera helt utan stylingprodukter och att håret ska kunna självtorka.


Energiklippning  (1,5-2 tim)  820 - 900 kr

Naturlig hårfärg

För att färga håret används vildväxande växter och örter som vi vet är bra för håret och kroppen. De flesta kommer från Asien, t.ex.henna, indigo, cassia. När du färgar med naturlig hårfärg behåller du din hårkvalitet eller gör den bättre. Färgen håller bra och täcker grått hår men blir mer naturlig, likt en lasyr istället för en täckfärg.  Det finns också många växter som är bra vid torr hårbotten och eksem, t.ex. neem och tulsi. Oftast är verkningstiden för en färg en timma men kan variera. Du kan också skölja med örter, för en liten färgförändring. Det kan också ge en läkande effekt vid hårbottenproblem. Salvia som används för att tona grått hår är exempelvis även antiseptisk och rosmarin sätter igång cirkulationen. Du kan skölja  med ringblomma och kamomill samt tillsätta citron för att få en ljusare nyans (mer effekt om du sitter i solen)

Hårfärg (ca.2 tim, verkningstid 1 tim)  fr.850 kr 
Hårfärg o klippning (ca. 3 tim)  fr.1300 kr
Hårfärg o Energiklippning (ca.3,5 tim)  fr.1600 kr
Hårfärg o Indisk huvudmassage (ca.2,5 tim)  fr.1200 kr
Hårfärg o Champissage  fr.1300kr

Ekologisk ansiktsbehandling

En underbar behandling med rengöring av ansiktet, peeling, varma handdukar, mask och skön massage. Jag använder svenska ekologiska produkter från Maria Åkerberg som är baserade på vegetabiliska oljor.
 Se mer under produkter...
Behandlingen tar ca.50 min, om du önskar kan du få en kort healing eller handmassage medan ansiktsmasken verkar.


Ansiktsrengöring med massage (ca,50 min)   470kr
Ansiktsrengöring med massage  (1 tim, inkl.healing el.handmassage)  500 kr

Bars är 32 punkter på huvudet som är sammanbundna genom bjälkar - ”bars” på engelska.
Genom lätt beröring av dessa punkter sätts energiflödet igång och den elektriska  addningen från begränsande tankemönster, dömande och värderingar som du lagrat i din kropp börjar lätta. Läs vidare...

Bars behandling (ca.1 tim med alla 32 punkter)  550 kr
Bars behandling (ca.30 min)  420 kr

Healing

I healingen är jag ett verktyg. Den gudomliga kraften, som finns i ALLT "kärleken" hjälper kroppen att läka. Det är en mycket avslappnande behandling.

Healing (ca.40 min)  450kr