behandlingar

Här får du en helhetsupplevelse bara för dig själv, i en avslappnande miljö för både kropp och själ.

INDISK HUVUDMASSAGE

Indisk huvudmassage är en effektfull och mjuk behandling som stärker håret och stimulerar hårsäckarna med ökad blodcirkulation och näringstillförsel. Håret får bättre kvalitet, glans volym och tillväxt. Massagen är mycket välgörande vid stress, sömnsvårigheter och spännigar i huvud, nacke och axlar. 
Massagen med rötter i en flera tusen år gammal indisk tradition, görs sittande med kläderna på, i torrt hår eller med eteriska och vegetabiliska oljor. Genom att olika akupunkturpunkter masseras , stimuleras kroppens egen förmåga till läkning. Du väljer att enbart göra huvudmassagen eller den längre varianten "Champissage" som förutom huvud och nacke, omfattar axlar, skuldror och armar.  Du kan också lägga till ansiktet. Kombinera med klippning, se "Energiklippning nedan,  naturlig hårfärg eller hårkur.
 Massagen balanserar  energiflödet i kroppen och en känsla av lugn, stillhet och ro infinner sig. En obeskrivlig känsla!
 Läs mer på
www.champissageinternational.com


Indisk huvudmassage (ca.30-40 min)  450 kr
Champissage (ca.50-60 min)   500 kr

 

Ekologisk ansiktsbehandling

En underbar behandling med rengöring av ansiktet, peeling, varma handdukar, mask och skön massage. Jag använder svenska ekologiska produkter från Maria Åkerberg som är baserade på vegetabiliska oljor.
 Se mer under produkter...
Behandlingen tar ca.50 min, om du önskar kan du få en kort healing eller handmassage medan ansiktsmasken verkar.


Ansiktsrengöring med massage (ca,50 min)   500kr
Ansiktsrengöring med massage  (1 tim, inkl.healing el.handmassage)  600 kr

Bars är 32 punkter på huvudet som är sammanbundna genom bjälkar - ”bars” på engelska.
Genom lätt beröring av dessa punkter sätts energiflödet igång och den elektriska  addningen från begränsande tankemönster, dömande och värderingar som du lagrat i din kropp börjar lätta. Läs vidare...

Bars behandling (ca.1 tim med alla 32 punkter)  650 kr
Bars behandling (ca.30 min)  450 kr

Healing

I healingen är jag ett verktyg. Den gudomliga kraften, som finns i ALLT "kärleken" hjälper kroppen att läka. Det är en mycket avslappnande behandling.

Healing (ca.40 min)  500kr